shutterstock_229434985.jpg

Dette må du vite om bindningstiden i en leasingavtale

Av Redaksjonen 22. november 2016

Høsten 2014 la regjeringen frem sitt forslag til Statsbudsjett for 2015, og vedtok her å utvide bindingstiden for leasing og utleie av personkjøretøy fra 3 til 4 år. Det vil si at når vi skal lease en bil, så er må vi beholde den i 4 år. Under skal vi prøve å gi svar på hvorfor dette forslaget ble vedtatt og hva det egentlig betyr for oss som leasingkunder.

Les mer >

Temaer: minleasing, leasing, nyheter

DUNK! Hva var det?

Av Redaksjonen 8. november 2016

Det nærmer seg jul og du har handlet inn alle gavene – i god tid for en gangs skyld. Likevel klarer du ikke stresse helt ned bak rattet på vei hjem fra kjøpesenteret. Klokka har bare så vidt passert fem, men det er likevel mørkt ute. Bekmørkt. Regnet høljer ned på frontruta di, og de utslitte vindusviskerne prøver febrilsk å holde unna. Den glatte veien og begrensede sikten gjør deg ikke akkurat mindre stresset. Bing Crosby forsøker å sette deg i julestemning ved å synge om en hvit jul på radioen, men det eneste du vil akkurat nå er å komme deg trygt hjem til familien som venter med middagen. «I’m dreaming of a wh…» DUNK! Hva var det? Hjertet banker og katastrofetanker melder seg umiddelbart. Du stanser bilen for å gå ut og sjekke.

Les mer >

Temaer: minleasing, sikkerhet, MIN LEASING

Leasing – Et trekantforhold

Av Redaksjonen 31. august 2016

Leasing av bil er noe flere og flere etter hver kjenner til. Det er også slik at mange av bilene som i dag ruller på veien nettopp er finansiert gjennom en leasingavtale. Men hva er egentlig en leasingavtale, hvordan fungerer leasing samspillet og må alle biler ha en restverdi?

Les mer >

Temaer: minleasing, leasing, Leasing fra A - Å

Ta styring over bilsyken

Av Redaksjonen 8. juli 2016

Ferien nærmer seg med stormskritt – endelig en etterlengtet anledning til å sette seg inn i bilen og kjøre langt vekk fra hverdagens stress og mas, til fredfulle omgivelser og ro i sinnet. Bensintanken er fylt til randen, bagasjen er klappet og klar, og du har låst døren til huset. Nå gjenstår det bare å lene seg tilbake i det komfortable førersetet, aktivere cruise controlen og nyte turen. Det var i hvert fall slik du hadde sett det for deg før du begynte å kjøre. Før de kronglete, krappe svingene …

Les mer >

Temaer: minleasing, bilferie, reise

Sjekkliste for bilferien

Av Redaksjonen 6. juli 2016

Nå bærer det snart ut på Europas landeveier for tusenvis av ferieklare nordmenn. Hvis du er en av dem, kommer ferien din til å bli bedre hvis du går igjennom denne sjekklisten før du drar av gårde.

Les mer >

Temaer: minleasing, bilferie, leasing, reise

Sommervasken

Av Redaksjonen 1. juli 2016

Sommervasken av bilen er viktig. Ikke bare for at bilen skal se bra ut, men også for vedlikeholdet. 

Les mer >

Temaer: minleasing, smart bilhold, vedlikehold

Service og garanti ved leasing av bil

Av Redaksjonen 19. juni 2015

Ved leasing av bil er det mange ting man må tenke på.

Les mer >

Temaer: minleasing, leasing, vedlikehold, ansvar

Lease eller låne til bil – Hva bør du som privatkunde tenke på?

Av Redaksjonen 22. mai 2015

Å kjøpe bil, er for mange et stort og viktig økonomisk valg. For mange handler det om følelser, drømmer, behov og litt fornuft. For andre handler det om å ha en bil som starter og som kjører fra A til B, og så tilbake igjen.

Les mer >

Temaer: vanlige spørsmål, minleasing, leasing

Leasingforløpet

Av Redaksjonen 14. mai 2015

Det er mange som lurer på hvordan leasing fungerer. Derfor bestemte vi oss for å lage en film om det!
Denne illustrerer hele leasing forløpet, fra A til Å. Så enkelt! Snurr film!

Les mer >

Temaer: minleasing, leasing

Enkelt og forutsigbart

Av Redaksjonen 7. mai 2015

- Den vanligste grunnen til at folk velger å lease bil, er at det er enkelt og forutsigbart.

Les mer >

Temaer: minleasing, leasing

Abonner på bloggen vår, www.minleasing.no
New Call-to-action

Siste innlegg

En blogg fra Santander Consumer Bank AS

Vi i Santander er svært opptatt av at ting skal være enkelt og oversiktlig. Leasing er et produkt som kan være kjempe bra for noen, men ikke passe så bra for andre. MinLeasing vil derfor være en side som tar opp og svarer på vanlige spørsmål rundt leasing, gir deg tips til bilhold og guider deg gjennom hele leasingprosessen. Lurer du på mer rundt bil- og fritidsfinansiering besøk www.bilogritidsbloggen.no eller: www.santanderconsumer.no